Where to find Madden Roster updates?

Discussion in 'Video Games' started by nyjetsrule, Aug 13, 2008.

  1. nyjetsrule

    nyjetsrule Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    10,379
    Likes Received:
    7
    Last night, this was the first thing I wanted to do after the madden skill test thing. And So I hopped online and looked around everywhere, and I was unable to find the roster update. Because it just wouldn't be the new year of Madden without Favre as a jet. Or that asshole Taylor out of the AFCE.
     
  2. Docny1975

    Docny1975 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    0
    I couldnt find it myself last night so i busted out last years and just made him till i could figure it out today at work.
     
  3. nyjetsrule

    nyjetsrule Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    10,379
    Likes Received:
    7
    yeah I would think there would be a place labeled "Roster Updates" but no there isn't....
     
  4. Jtuds

    Jtuds Active Member

    Joined:
    Dec 5, 2004
    Messages:
    6,641
    Likes Received:
    1
    You have to go to play an online game, it's the only way.

    Choose "ONLINE" then "PLAY NOW"....it will start to match you then ask if you want to DL the update....so download it, then save it.

    Right after you save it, beck out of the game matching screen for your online game.

    As far as I know, this is the only way to get it. I don't think you can DL the rosters without going into game matching. kinda stupid...
     
  5. Docny1975

    Docny1975 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    0
    I assumed it would be like that when i went online last night that didnt come up. Ill try again tonight when i get home.
     
  6. rmagedon

    rmagedon Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    5,896
    Likes Received:
    0
    Can you verify what console you're using?
     
  7. rmagedon

    rmagedon Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    5,896
    Likes Received:
    0
    If you're using the PS3...

    ...I got a pop-up screen as you hear the "E-A Sports...it's in the Game". The pop up says, "There's an update, would you like to download it? Version 1.0" and everytime I go to load it, it freezes around 27%. Now I don't know if for PS3 users, if that's the roster update...or like Jtuds said earlier, once you go into the game, go to play Online and follow the "Update Roster" directions. Either way, I'm always getting kicked out of the network and it's starting to piss me off.
     
  8. vinsjets

    vinsjets Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    7,814
    Likes Received:
    0
    For 360, I just went into Live>Quick Match> Unranked. It then auto updates roster.
    NOTE: You don't need to actually play the game. Once it updates you can back out of the lobby with no penalty.
     
    #8 vinsjets, Aug 13, 2008
    Last edited: Aug 13, 2008
  9. Docny1975

    Docny1975 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    0
    K i use the 360 Ill try that when I get home
     
  10. vinsjets

    vinsjets Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    7,814
    Likes Received:
    0
    Pennington and Ratliff will be FA's so you need to adjust that yourself.:beer:
     
  11. Scikotic

    Scikotic Banned

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    11,408
    Likes Received:
    0
    I just dl it from a ranked matchup. Works just fine for me. The lobbies yesterday however were pissing me off.
     
  12. The Dark Knight

    The Dark Knight Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    24,280
    Likes Received:
    8,752
    Same with me. I only got to 16% once though, so you should feel good with 27. :)
     
  13. DOOM

    DOOM Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    1
    The stupid xbox live will not let me go get updates unless I update my live status. Anyone havung this problem?
     
  14. rmagedon

    rmagedon Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    5,896
    Likes Received:
    0
    Anybody know where to get the ROSTER updates on the PS3?

    I fixed my "freezing" problem. However, I found out the update I downloaded is NOT the "Roster Update". I think it's just something to do with the PS3 itself, because once I loaded this "update" I was still playing with Chad Pennington. So, I go ahead and create my EA account and log on to EA Online. But I still don't know where to locate the ROSTER updates IN the game or in the EA Servers. Can anyone help?
     
    #14 rmagedon, Aug 14, 2008
    Last edited: Aug 14, 2008
  15. MParty7441

    MParty7441 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    6,251
    Likes Received:
    69
    I have had no problems with Madden freezing on PS3. When I first got the game, I was able to DL that first thing with no problem,I was also able to DL the roster update with no problem as well.
     
  16. rmagedon

    rmagedon Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    5,896
    Likes Received:
    0
    Where do I go to download the roster update?
     
  17. MParty7441

    MParty7441 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    6,251
    Likes Received:
    69
    You have to go online, and go play a game, once you do that it will say would you like to DL rosters? click yes, save them, then just leave the screen, you won't get a DNF for that. Then that's it and the rosters will be there.
     
  18. rmagedon

    rmagedon Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    5,896
    Likes Received:
    0
    Thanks esse...
     
  19. Hofstra Jet

    Hofstra Jet Active Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    1,606
    Likes Received:
    0
    so if i dont have xbox live, i cant get favre on the jets? thats weak.. no point in buyin the game
     
  20. MParty7441

    MParty7441 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    6,251
    Likes Received:
    69
    Find someone who does, and I dont know if the 360 can take a flash drive, but copy the rosters to a flash drive and just move them to your system.
     

Share This Page